Reportatge

Tornaveu, tribuna de les associacions culturals

Pels diferents mecanismes amb què és possible connectar amb Tornaveu, arriben opinions, propostes o suggeriments..., sobre els continguts que hem anat oferint a les cinc edicions que han aparegut. Llevat d’alguna queixa sobre la tramesa, que ha estat atesa immediatament, en general ens expressen satisfacció, especialment per la necessitat que hi havia d’omplir l’espai de comunicació de l’activitat associativa; també ens arriben propostes i suggeriments, dels quals prenem bona nota per a estudiar-los tan aviat com l’actual etapa experimental concreti el projecte de Tornaveu.

En aquesta etapa, es va configurant un ampli grup de col·laboradors que volem obert perquè Tornaveu sigui la més acollidora tribuna d’opinions i col·laboracions que respongui al subtítol “Associacionisme i cultura”. Ens interessa ser l’espai d’expressió i d’informació que concreten aquestes dues paraules. Tothom que tingui res a dir dins d’aquesta definició, ja sap quina és la seva tribuna. Esperem articles, cartes, e-mails..., tot el que sigui omplir de continguts Tornaveu. Estem oberts a aportacions en tots els sentits. La capçalera explicita com es poden dirigir a la nostra redacció. No us esteu de comunicar-vos amb Tornaveu, també si voleu recomanar la publicació als amics i coneguts. Ho podeu fer clicant a la part superior dreta de la capçalera, com també podeu accedir a les edicions anteriors clicant a la part superior esquerra o, en la part inferior esquerra de la pàgina, comunicar que no voleu continuar rebent l’anunci de publicació de cada edició. La nostra primera pàgina també us permet l’accés als webs de les vint-i-dues institucions que integren l’Ens de Comunicació Associativa, amb la qual cosa Tornaveu -i el mateix Ens- és un pont d’accés a les federacions més representatives de la cultura popular catalana, que, a més a més, possibilita l’accés a les ofertes de llibres, exposicions, gastronomia..., que administra Heptàgon, editor de Tornaveu amb l’Ens de Comunicació Associativa.

Volem agrair els comunicats que hem rebut fins ara. El nostre afany és anar superant l’etapa experimental, consolidant un projecte de comunicació que hauria de ser la veu col·lectiva d’un ampli ventall de la societat catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article