Reportatge

El Masroig serà la seu de la I Jornada de Cultura Popular Territori Amades

Tindrà lloc l’11 de maig i inclourà exposicions, xerrades i activitats lúdiques

AssociacionismeReflexió
Joan Amades és una gran referència pels estudiosos de la cultura popular catalana.
Joan Amades és una gran referència pels estudiosos de la cultura popular catalana.

El Masroig (Priorat) acollirà l’11 de maig la I Jornada de Cultura Popular Territori Amades en el marc de la qual s’inauguraran dues exposicions. Per una banda “Joan Amades, la memòria del poble” i, per l’altra, “Calendari dels pagesos, 150 anys de la primera edició”. La figura d’Amades, entorn de la qual girarà la jornada, serà també protagonista de la xerrada “Joan Amades, el folklorista polifacètic”, a càrrec de l’Associació Cultural Joan Amades.

Però a banda d’aquesta xerrada, el programa n’inclou d’altres, que se celebraran al Centre d’Estudis del Masroig. Es tracta de les xerrades titulades “El veremar d’abans”, “Les cases del poble tenen nom” i “La síndrome Joan Amades”.

Aquest contingut més teòric es combinarà amb propostes lúdiques com ara una ruta històrica pel Masroig i la visita guiada a la Mare de Déu de les Pinyeres amb acompanyament musical.

Els assistents podran gaudir d’una paella popular i per finalitzar la jornada se celebrarà una demostració i taller de jota del Priorat. La jornada està organitzada per l’Associació Cultural Joan Amades amb la col·laboració del Centre d’Estudis del Masroig i l’Associació Cultural la Clavellinera.

Us podeu inscriure a la  I Jornada de Cultura Popular Territori Amades omplint el següent formulari.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article