Reportatge

Els gegants de la ciutat de Barcelona, ja tenen llibre


GegantsPublicacions

El llibre d'Amadeu Carbó vol arribar a tot tipus de públic i demostrar el valor patrimonial de les figures dels gegants "Una aproximació a la tradició i a la història dels gegants de la ciutat de Barcelona". L’acte de presentació del llibre va tenir lloc el divendres 11 de febrer, a les set del vespre, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Jaume Bernadet, membre de Comediants, i l'autor Amadeu Carbó van ser els encarregats de fer la presentació, on no hi falta el ball dels gegants de la ciutat.

El llibre dels gegants de la ciutat ha estat editat per l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de la Coordinadora de Geganters de Barcelona. Com es diu en la introducció "el llibre esdevé una sàvia mescla entre la divulgació, l'anècdota, l'erudició de l'autor i la investigació".

Amadeu Carbó ressegeix les petjades de les figures dels gegants a Barcelona, des del segle XV fins avui i el llibre ha defugit de l'aspecte cronòlogic. Com diu l'autor, "el lector pot fer una lectura 'a la carta' segons els interessos de cada moment, ja que els capítols poden llegir-se de manera aïllada".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article