Reportatge

Comencen els Tercers Tallers i Jornades de Memòria Oral 2010-2011

Patrimoni Immaterial

El proppassat 9 de setembre es van presentar al Museu Comarcal de Cervera els Tercers Tallers i Jornades de Memòria Oral 2010-2011, conjuntament amb el programa Cultura Viva. Les presentacions del tallers començaren el 24 de setembre del 2010 i acabaran el 10 de juny del 2011. El testimoni directe de la gent ha esdevingut en els darrers temps una de les fonts d’informació més valuoses per als investigadors socials. En aquest sentit, la recerca a escala local ha estat una de les grans beneficiades.

L’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya presenta per tercer any consecutiu un seguit d’experiències que han tingut lloc a partir d’iniciatives proposades per les entitats que en formen part o per equips de recerca existents al nostre país. D’aquesta manera es proposa un recorregut al llarg del territori per a conèixer les vivències de moltes persones.

Les presentacions del tallers començaren el 24 de setembre del 2010 i acabaran el 10 de juny de 2011, als diferents museus: Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies), Museu de la Pesca (Palamós), Museu Industrial del Ter (Manlleu), Museu Comarcal de l’Urgell (Tàrrega), Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), Museu del Montsià (Amposta), Museu Marítim (Barcelona) i Ecomuseu de les valls d’Àneu (Esterri d’Àneu). També es faran presentacions a l’Ajuntament de Móra la Nova, a les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles i a la Biblioteca Francesc Candel de Barcelona.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article