Reportatge

Nous llenguatges per al Pessebre

Pessebristes

El Grup Pessebrista de Castellar el Vallès,  conscient de que el pessebrisme és un art viu i com a tal incorpora en les seves formes expressives els elements propis del context, dedicarà un espai de la 13ª Biennal del Pessebre Català, que se celebrarà el proper Nadal 2010 a mostrar noves formes d'expressió aplicades el pessebre.

Per això convoquen a tots els pessebristes, estudiants d’art, de disseny, artistes i afeccionats en general que vulguin participar-hi amb una obra de la seva creació. Es busquen pessebres que utilitzin llenguatges artístics poc habituals en el pessebrisme, o que abordin temes nous, contemporanis, pessebres simbòlics, o bé pessebres que
incorporin elements tecnològics, o que aportin una lectura contemporània del Nadal...Els formats de presentació són lliures. S'hi pot participar amb un pessebre en caixa, amb un pessebre obert, amb unes figures, amb una instal·lació, amb un grup escultòric... sempre partint de la base del pessebre en tant que representació tridimensional del naixement de Jesús.
 

Per participar en aquesta exposició cal inscriure's mitjançant el formulari que hi ha en aquest enllaç, abans del 30 juliol. D’acord amb les limitacions de la sala s’atendran les obres que s’ajustin a la convocatòria per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció.
 

Les obres hauran d'estar disponibles a partir del 30 d'octubre. L'organització es responsabilitza de recollir-les i retornar-les, excepte si l’artista explicita la seva voluntat de portar-la personalment.
 

L'exposició estarà oberta des del 4 de desembre de 2010 fins al 30 de gener de 2011 a la sala el primer pis del Grup Pessebrista de Castellar del Vallès i es preveu una assistència de prop de 10.000 visitants.
 

Tots els participants rebran un certificat de participació i un regal d'agraïment. Hi ha la intenció, en funció de la disponibilitat econòmica, d’editar un catàleg de l’exposició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article