Reportatge

La Ratera d’Agatha Christie a la Trobada de Grups Amateurs de Teatre

Teatre

La Ratera d’Agatha Christie serà la representació principal de la 23a edició de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que se celebra els dies 5 i 6 d’octubre en diversos espais de la ciutat de Mataró.
- See more at: http://www.ens.cat/noticia/la-ratera-dagatha-christie-la-trobada-de-grups-amateurs-de-teatre#sthash.jrp9pS08.dpuf
 
La Ratera d’Agatha Christie serà la representació principal de la 23a edició de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que se celebra els dies 5 i 6 d’octubre en diversos espais de la ciutat de Mataró.
- See more at: http://www.ens.cat/noticia/la-ratera-dagatha-christie-la-trobada-de-grups-amateurs-de-teatre#sthash.jrp9pS08.La Ratera d’Agatha Christie serà la representació principal de la 23a edició de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que se celebra els dies 5 i 6 d’octubre en diversos espais de la ciutat de Mataró.
La Ratera d’Agatha Christie fou la representació principal de la 23a edició de la Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que se celebrà els dies 5 i 6 d’octubre en diversos espais de la ciutat de Mataró.

 
A càrrec de la Sala Cabanyes i sota la direcció de Toni Grané i Enric Lucena, l’adaptació situa l’escena en un hotel a la muntanya prop de Londres que està a punt de ser inaugurat. De mica en mica van arribant els primers hostes. L'endemà, la casa queda incomunicada per la neu i quan ningú no ho espera apareix el cadàver d'un dels clients. Només algú de la casa pot haver comès el crim. L’obra es representarà el dia 5 a les 18:30h al Teatre Monumental de Mataró.

Pel 6 d’octubre a les 9:30h es realitzà una representació itinerant de l’Auca del Plem de Salvador Espriu pels carrers del centre històric i, a les 12h, una taula rodona amb actors professionals de Mataró com Joan Pera, Pep Plaza a l’Hotel Atenea Port.

La trobada, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme entre d’altres, és una activitat de caire lúdic que cada any organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya a través d’una de les seves Coordinadores territorials. Aquest any, la Coordinadora del Maresme.

Les Trobades, tenen com objectiu que cada grup trenqui els seus espais habituals de treball i comparteixi experiències amb altres col·lectius procedents de tota la geografia catalana i alhora puguin conèixer de prop les singularitats dels pobles i ciutats que les acullen.
Consulta el programa
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article