Reportatge

Cursos intensius de llengua i cultura occitanes, durant el mes de juliol


L’occità és llengua oficial a Catalunya segons l’article 6.5 de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya de 2006. Aquest cursos estan organitzats pel CAOC (Cercle d’Agermanament Occitano Català), i tenen dues modalitats: nivell Basic -A2- i Nivell Intermedi 1 -B1.1. El lloc on s’impartiran serà a la seu de l’entitat que té a Barcelona, del 28 de juny al 29 de juliol de 2010, de dilluns a dijous de 17 a 20 hores (60 hores). El preu és de 100 euros (inclou material); 70 euros pels socis del CAOC.


Nivell A2, iniciació teòrica i pràctica a la llengua occitana, amb l’objectiu d’apropar l’alumne a aquesta llengua i fer-li possible un domini passiu de la llengua (comprensió oral i escrita en occità general) i un nivell elemental d’expressió oral i escrita.

Nivell B1, nivell llindar o intermedi que té com objectiu permetre a l’estudiant desenvolupar-se amb èxit en la majoria de situacions quotidianes i descriure experiències i desitjos, així com expressar la seva opinió sobre qüestions properes. El Cercle d'Agermanament Occitano-Català (CAOC) va néixer el 1978, i volia omplir el buit que la dictadura franquista havia provocat durant quasi 40 anys, en suprimir l'Oficina de Relacions Meridionals, que era sota tutela de la Generalitat i s'ocupava de les relacions amb Occitània i de la promoció de la seva cultura.

El CAOC ha continuat la tasca de difusió del fet occità a Catalunya i del fet català a Occitània. Des del 1978 el Cercle d'Agermanament Occitano-Català (CAOC), treballa intensament en les relacions catalano-occitanes, perquè entenen que és el capítol més important de la projecció exterior catalana.

Més informació:
Tel.93.284.36.34 | Fax.93.213.76.48 |caoc@caoc.cat www.caoc.cat
Hotel Entitats. Providència, 42. 08024 Barcelona


Podeu consultar les dates concretes dels tallers clicant aquí:
http://www.cccc.cat/que-fem/TotsSomUnaColla/Tallers2010Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article