Reportatge

Lloll Bertran i Celdoni Fonoll al Concert de la Patum al CAT

Música tradicional

El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Barcelona acollí el passat 23 de maig el Concert de la Patum, que en aquesta ocasió ha fet una incursió al món del teatre musical amb la participació de l’actriu Lloll Bertran i el cantautor Celdoni Fonoll.

El projecte d’enguany ha seguit la voluntat innovadora d’edicions anteriors i, segons la organització, ha estat un muntatge que sorprengué especialment per la seva originalitat i per l’aposta de la introducció, per primera vegada, de l’element teatral al voltant de La Patum en el concert. En l’espectacle s’escoltà música dels compositors Sergi Cuenca, Robert Agustina i Roger Belmonte.

En la primera part, Bertran i Fonoll presentaren tres textos musicats: La primera Patum, amb text de Pep Moneo i música de Robert Agustina; Un conte de Patum, de Màrius Moneo amb música de Roger Belmonte, i La Patum, de Celdoni Fonoll i música de Sergi Cuenca.

Pel que fa a la segona part, s’oferí un concert de la Banda del Memorial Ricard Cuadra sota la direcció de Sergi Cuenca, informa el CAT.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article