Reportatge

2n Congrés de les Associacions de Barcelona

“Mereixem el reconeixement, reclamem finançament, cerquem espais per garantir el Dret d'Associació” Aquest és el títol de l'esborrany de la ponència marc del 2n Congrés de les Associacions de Barcelona al voltant de la qual s’iniciarà el debat d’aquest procés congressual. Aquesta ponència ha estat elaborada per David Prujà amb l'assessorament d'en John Casey i de la Comissió Delegada del 2n. Congrés formada per el mateix David Prujà, Mª Assumpció Barot de la FCVS, Joan Manel Valcárcel Parisi del Secretariat d'Entitats de Sants Hostafrancs i Labordeta i Lídia Marimon de la Taula de Comunicació.

El 2n Congrés de les Associacions de Barcelona pretén ser una invitació a totes les associacions de la ciutat per a debatre com entomar els reptes i oportunitats que ens presenta la realitat actual i el futur proper. Aquesta ponència s’anomena Ponència Marc perquè és el punt de partida de les reflexions sobre les que després s’aprofundirà amb ponències temà¬tiques que desenvoluparan algunes de les claus que el CAB (Consell d’Associacions de Barcelona) i les federacions i associacions que han participat de les reflexions prèvies han considerat prioritàries.

Serà el marc de referència, el punt de partida des del que s’elaboraran les reflexions que nodriran el 2n Congrés de les Associacions de Barcelona, sense que això hagi d’impedir arribar a conclusions contradictòries amb els plantejaments inicials d’aquesta Ponència Marc.

Per a més informació: www.cab.cat, associacions@cab.cat
Telf. 932 564 087 Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article