Reportatge

Els esbarts formen sobre tècniques d’il·luminació i indumentària tradicional


Esbarts dansaires

L’Agrupació d’Esbarts Dansaires organitza, el passat 20 d’octubre, un seminari formatiu sobre tècniques d’il·luminació bàsiques als Esbarts. Així mateix, el 17 de novembre tractaran ‘La indumentària tradicional. Apunts històrics i evolució’.

El taller de tècniques d’il·luminació, a càrrec de Quico Elías, tècnic del Teatre Nacional de Catalunya, oferí un repàs teòric i pràctic de les necessitats mínimes que requereixen els esbarts i les companyies de dansa. La sessió es feu el 20 d’octubre, de 10h a 14h, al Teatre Municipal ‘La Sala’ de Rubí (C/ Miguel de Cervantes, 126). El seminari, gratuït pels socis, tingué un cost de 20€. 

Per altra banda, el seminari La indumentària tradicional. Apunts històrics i evolució donarà una visió històrica dels vestits i el seu impacte social i la seva influència en les expressions culturals. El taller, que anirà a càrrec del dissenyador Pau Fernàndez, es farà el 17 de novembre, de 10h a 14h, a la seu de l’Agrupament (C/ València, 558, 6è 1a - Barcelona). El seminari, gratuït pels socis, té un cost de 20€. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic.

Aquestes formacions s’emmarquen en els seminaris monogràfics periòdics impulsats per l’entitat entorn a temàtiques relacionades amb la seva activitat amb l’objectiu de formar i dotar de coneixement als seus membres i al públic interessat davant dels reptes i les noves necessitats que la dansa presenta.

Més informació

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article