Notícia

El cant coral a l'UCE

NOTÍCIES DES DE PRADA

Patrimoni Immaterial
De la mateixa forma que altres aspectes de la cultura popular i associativa, al cant coral l’UCE hi dedicà un dia sencer dins de la seva programació d’activitats d’enguany, el dimarts 23 d’agost.

De les diferents propostes de la jornada en destaquen la presentació d’una pel·lícula històrica d’una trobada de la Federació de Cors de Clavé a Mataró, que fou presentada per Jordi Gargallo, assessor musical de la FCC, el taller pràctic Tothom pot cantar, conduït per Carles Grèbol, la xerrada introductòria a la salut i el cant, realitzada per la doctora Mercedes Velasco, foniatra de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, i la presentació dels projectes Patrimoni Coral XXI, de Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, i la introducció que sobre el Moviment Coral Català va fer el seu president, Martí Ferrer. Tot plegat presentat pel president de la Federació de Cors de Clavé, Josep Cruells.

La diada acabà amb una reeixida actuació de l’Orfeó La Lira de Sant Andreu de Barcelona, sota la direcció de Carles Grèbol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article