Notícia

‘La meitat en són mentida’ busca mecenes

Fins al 4 de novembre es pot participar fent aportacions per finançar el nou disc de Corrandes són Corrandes

Música tradicional
'La meitat són mentida' és el tercer disc de Corrandes són corrandes
'La meitat són mentida' és el tercer disc de Corrandes són corrandes

Nascut el 2013, Corrandes són Corrandes és un grup de música tradicional especialitzat en la cançó de text improvisat però també amb propostes de ball folk, cançó i tallers de formació en diferents camps, que tradueix en espectacles tant de concert com de ball. I ara acaba de sortir del forn el seu tercer disc, La meitat en són mentida, un treball especial perquè no és un disc exclusivament de ball o de cançó improvisada, sinó que hi participa tota la plantilla de tots els espectacles de Corrandes són corrandes per tal de generar un producte d'escolta que sintetitza les propostes del grup.

Si bé s’ha presentat en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa, necessita encara aportacions de mecenatge per fer-lo realitat i cobrir les despeses. Podeu fer aportacions a la plataforma Tot Suma fins al 4 de novembre, data límit per arribar als 6.000 euros. Entre les recompenses ofertes, a més del CD, hi ha el llibre Griselda, La Teia de l'imaginari, Les Joguines de Plom, i El Diner, totes tres obres de Joan Amades.

El treball, editat per la discogràfica Temps Record, té un cartell de luxe:

Músics: Anaís Falcó (veu, violí i percussions tradicionals), Christian Simelio (veu), Jaume Casalí (acordió diatònic i veu), Marc Torrent (guitarró, viola de roda i veu), Anna González (bandúrria i llaüt) i Pep Coca (contrabaix).
Lletres: Tradicionals i Corrandes són corrandes.
Enregistrament, edició, mescla i masterització: Oriol Cases
Col·laboracions: Ballaveu -Patri Garcia i Xavier Rota- (veu i percussions), Pascale Respaud -Revelhet- (veu), Naroa Martínez (veu), Carles Sans (veu), Massi Aït-ahmed (veu), Xabier Berasaluce "Leturia" (pandereta) i Carlit Falcó (veu).
Disseny gràfic: PiArt
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article