Notícia

El Gran Orient reprèn el cicle de xerrades de les tingudes blanques

La primera, 'Parlem de maçoneria', serà dilluns 19 de setembre, a la seu de l’entitat, a Barcelona

Reflexió
'Parlem de maçoneria' inaugura dilluns 19 el cicle de Tingudes Blanques
'Parlem de maçoneria' inaugura dilluns 19 el cicle de Tingudes Blanques

Què ha sigut la maçoneria en el passat i què és avui dia és la proposta de la pròxima Tinguda Blanca, el dilluns 19 de setembre. Anirà a càrrec del Gran Mestre del Gran Orient de Catalunya, Albert Lecina, qui també intentarà donar resposta a tots els dubtes del públic referents a aquesta institució. Amb aquesta xerrada, oberta per a tot el públic, l’entitat reprèn les activitats que havien quedat pràcticament aturades per la pandèmia.

El cicle de Tingudes Blanques continuarà el mes d’octubre amb ‘Modernisme i Maçoneria’ a càrrec del mestre maçó del Taller Montseny (Granollers) David Oliva i Martínez. El 21 de nombre, l’escriptor i  periodista Xavier Casinos parlarà sobre  ‘La Francmaçoneria i els còmics’. El 19 desembre es presentarà ell llibre Josep Pujol, Boquica, combatent napoleònic, combatent i Francmaçó”, dels autors Joan López Carrera i Josep Riu. El 16 de gener, el mestre del Taller Montjuïc (Barcelona), Jordi Martí i Bautista, conversarà amb els assistents sobre ‘300 anys de les Constitucions d’Anderson del 1723’.

Les Tingudes Blanques són xerrades informals obertes a tothom. Totes es faran a la seu del Gran Orient de Catalunya (c/Mallorca 125), a les 19.30h, cada tercer dilluns de mes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article