Notícia

Consolidació de la Mostra Nacional de Teatre Itinera

Aquest cap de setmana es representaran obres a Barcelona, Gelida, Olot, Rajadell i Santa Margarida i els Monjos

Teatre
'La importància de ser Frank' es podrà veure el 25 de setembre
'La importància de ser Frank' es podrà veure el 25 de setembre

Arran de la pandèmia, l’any 2021 la Federació de Grups Amateurs de Teatre va reformular la tradicional Mostra de Pineda de Mar i la va convertir en itinerant per tot el territori català, donant lloc a la Mostra Nacional de Teatre Itinera. L'èxit de la primera edició ha motivat a organitzar-ne una segona, entre el 17 i 25 de setmbre, a sis poblacions catalans.

La marató teatral va arrencar el 17 de setembre a les 19 h al centre cultural Sant Jordi de Montblanc amb l’obra Un malentès. La Mostra seguirà al teatre Pere Serrat d’Olot el 24 de setembre a les 18 h amb Històries per a ser expulsades.

L'endemà, 25 de setembre, la Mostra també s’escampa a la Unió Casal Gelidenc de Gelida, on a les 17 h es podrà gaudir de Revolta de Bruixes. El mateix dia a les 18 h el teatre Pere Serrat d’Olot acollirà La Forcada.

Arribats a l’equador de la mostra, saltem a Barcelona, al Centre Sant Pere Apòstol, per degustar (18 h) l’obra La importància de ser Frank. I el mateix dia a la mateixa hora, a l’Agrupació Congrés de Barcelona podeu gaudir de Sense estimar no es pot viure, oi?

I les dues últimes peces que tancaran aquesta Mostra Nacional es podran veure a Rajadell (18 h a la Sala) Talia i el periodista, i a Santa Margalida i els Monjos, a la S.C.E­ La Margaridoia a les 19 h podreu gaudir de Tres dones i un sofà.

Consulta el programa en aquest enllaç. Les entrades per les obres de teatre tindran un preu únic de 5 euros. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article