Notícia

Ceret acollirà el VI Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània

Se celebrarà entre el 10 i 12 de febrer de 2023 i es dedicarà a "Les músiques del foc"

Diables i dimonisReflexió
La música és un acompanyament imprescindible en els correfocs
La música és un acompanyament imprescindible en els correfocs | Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Ceret, l’Institut Ramon Muntaner i el Museu de la Música de Ceret són els organitzadors del simposi “Les músiques del foc”, estructurat en tres àmbits de treball: les pràctiques musicals entorn del foc, les músiques i el foc al segle XXI i altres comunicacions de temàtica lliure.

Les propostes de comunicacions s’han de presentar abans del 7 de novembre al correu electrònic simposifoc@irmu.org, indicant el títol de la comunicació, un resum d’una pàgina, així com el nom de l’autor i l’àmbit en el qual s’emmarca. Segons s’estableix en la primera circular enviada per l’organització, les comunicacions no podran excedir els trenta mil caràcters (notes incloses) i s’hauran de lliurar corregides lingüístiques i acompanyades d’un resum d’un màxim de quinze línies.

Pròximament s’informarà sobre les diferents modalitats d’inscripció al Simposi, que s’haurà de formalitzar abans del 31 de gener de 2023.

En les edicions anteriors, el Simposi Internacionals dels Focs Festius de la Mediterrània ha tractat sobre les festes en el solstici d’estiu (Vic, 2016), també en el solstici d’hivern (Reus, 2017), i a continuació sobre la pirotècnia (Gàndia, 2018), la simbologia (Andorra la Vella, 2019) i la figura del dimoni (Mallorca, 2021).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article