Notícia

En marxa el Premi CEPAC per premiar la recerca sobre el món casteller

Es poden presentar treballs fins el 17 d’octubre i el requisit és haver-lo fet en qualsevol universitat el curs 2021-2022

Patrimoni Immaterial
El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) convoca el guardó per a treballs de grau i de postgrau
El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) convoca el guardó per a treballs de grau i de postgrau

El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) ha convocat la VI edició del Premi CEPAC, adreçat a premiar les recerques acadèmiques en l’àmbit del món casteller. Amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona/La Biennal de Castells, el certamen s’adreça a treballs de fi de grau o de fi de postgrau de tema casteller, per a estudiants que hagin presentat un treball d’aquestes característiques a qualsevol universitat durant el període acadèmic 2021-2022.

El termini per presentar candidatures és el 17 d’octubre, i l’objectiu és premiar la contribució a la generació de coneixement del fet casteller. Es concediran un premi i un accèssit, consistents en 1.000 euros i 500 euros respectivament, i la publicació del treball en paper i/o format electrònic. Per a més informació podeu consultar les bases del premi en aquest enllaç de la pàgina web del CEPAC.

La primera edició del premi (2017) va ser guanyada per Pau Roig Arnaus (Universitat de Girona), amb un treball sobre la turistificació del fet casteller. La segona edició (2018) la va guanyar Lurdes Quintero Gallego (Fundació URV) amb el treball Mediació castellera. Gina Armengol (Universitat Autònoma de Barcelona) va resultar la guanyadora de la tercera edició (2019) amb el treball Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell. Una mirada creativa al món casteller. Quant a la quarta edició (2020), Sandra Segarra González (Universitat Pompeu Fabra) se l’adjudicà amb el treball L’impacte de les comissions feministes a les colles castelleres universitàries. Finalment, el treball Castells i trastorns de la conducta alimentària, de Mar Solé Amenós (Universitat de Girona), va resultar vencedor de la sisena edició del premi (2021).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article