Notícia

En marxa el 2n concurs de microrelats de la dona en el món geganter

Les obres es poden presentar fins al 10 d’abril

Gegants
Na Cultura, la geganta de l'Agrupació
Na Cultura, la geganta de l'Agrupació

“Quan m’encarreguen un gegant em demanen que tingui caràcter. Però, quan es tracta d’una geganta, volen que sigui guapa”, comentava l’escultor d’imatgeria festiva Ramon Aumedes no fa molt. Per tal de visibilitzar la desigualtat de gènere, trencar els estereotips i reclamar més protagonisme de les dones en l’àmbit geganter, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya convoca el 2n concurs de microrelats amb el títol ‘La dona en el món geganter’. El públic votarà les millors propostes per les xarxes socials.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Agrupació ha posat en marxa la 2a edició d’aquest certamen literari, que està obert a qualsevol persona, sense limitació d’edat. Els relats han tenir una extensió màxima de 1.500 caràcters (espais inclosos) i s’hauran d’enviar per correu electrònic a administratiu@gegants.cat.

Un cop rebudes, les obres es publicaran a les xarxes socials perquè el públic pugui votar per les seves preferides. Els tres relats amb més vots seran premiats amb la publicació a la revista Gegants. Podeu consultar les bases completes en aquest enllaç

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article