Notícia

L’electrònica d’arrel aterra al Tradicionàrius

Electrogralla presenta el seu primer disc, ‘Empelt’, liderat per Roger Andorrà

Música tradicional
El concert d'Electrogralla serà divendres 18 de març al CAT a les 20.30h
El concert d'Electrogralla serà divendres 18 de març al CAT a les 20.30h

El Virolai, un pasdoble de la Patum, una sardana, una malaguenya, un ball de bruixes, un ball pla de Corpus o un passa carrer, versió electrònica. Aquesta és l’oferta d’Empelt, el primer disc d’Electrogralla, un projecte musical liderat pel músic Roger Andorrà, i que presentarà aquest divendres 18 de març al Centre Artesà Tradicionàrius en un concert a les 20.30h. Una proposta transgressora que convidarà l’espectador a viatjar al món de l’electrònica amb la gralla, tot plegat, combinat amb reminiscències de jazz, groove, funky, dance, techno, dubstep…

Empelt és, de fet, un recull de peces i tonades populars adequades als nous estils musicals. En aquest projecte hi col·laboren el cantant Miquel Gil, l’activista Anna Gabriel, el músic sallentí Jordi Sant, la trompetista Mireia Farrés i els components del grup de grallers Els Laietans. Es poden comprar les entrades a Entradium.

Roger Andorrà i Bruch és diplomat en magisteri musical (UB), llicenciat en ciències i història de la música (UAB), té el grau professional de clarinet (CMMB) i el grau superior d’interpretació de música tradicional especialitzat en gralla (ESMUC). Andorrà ha estat en diversos projectes com Nohosé (ska-patxanga), Safreig (jazz-folk evolucionat), Zonore (pop), Els Laietans (grup de gralles), Ministrers del Sabre (cobla de ministrers) o A la Big Bom Band i ha tocat en diversos musicals com 8 Dones o Adulteris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article