Notícia

La Banda de Cerdanyola del Vallès s’uneix al grup Irish Corner per celebrar San Patrici

El concert serà dissabte 19 de març a l’Ateneu de Cerdanyola (19h)

Societats musicals
Banda de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès
Banda de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès

La Banda de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès se suma a la celebració del Saint Patrick’s Day, patró d’Irlanda, amb un concert únic i innovador dedicat a la música irlandesa i folklòrica. Des de la formació vallesana destaquen que serà “un repertori desconegut fins ara per a la Banda i el seu públic”.

El concert comptarà amb una primera part en la qual el grup Irish Corner serà el protagonista. La formació interpretarà temes inspirats en melodies tradicionals irlandeses, de les quals agafen alguns instruments tradicionals. Acostumada a compartir escenari amb altres formacions de diversos estils, en especial de tot el panorama musical celta, l’Irish Corner ha definit un estil propi, sovint enllaçant passatges extrets directament de la música popular irlandesa amb sons de llocs tan diversos com ho poden ser Galícia, Itàlia i el Canadà, entre d’altres.

En la segona part del concert la Banda de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès agafarà el relleu amb un repertori festiu i atrevit, i d’homenatge a les músiques populars europees.

Les entrades estan ja disponibles al web de l’Agrupació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article