Notícia

La Coordinadora de Centres d’Estudis estrena web

Els usuaris poden accedir-hi a les exposicions i llegir i descarregar-se les publicacions

Associacionisme
La web presenta un disseny renovat, més capacitats tècniques i nous recursos
La web presenta un disseny renovat, més capacitats tècniques i nous recursos

Una imatge més nítida i actual, adaptació als dispositius mòbils, connexió a les xarxes socials i nous recursos per accedir a més continguts. Són els principals canvis que ofereix la nova web corporativa que ha estrenat aquest mes la Coordinadora dels Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Entre les novetats de la nova web www.ccepc.cat, destaca la possibilitat d’accedir i consultar fàcilment totes les publicacions de la CCEPC (actes de congressos, catàlegs d’exposicions, altres publicacions). Moltes es troben digitalitzades i allotjades en el dipòsit digital de la Generalitat, Calaix, on es poden llegir o descarregar en PDF. Igualment, la web permet accedir a totes les exposicions produïdes fins per la Coordinadora i visualitzar els corresponents plafons, tant les que estan actives i disposició de les entitats interessades, com les més antigues i que ja no estan vigents.

La web també inclou un cercador de centres d’estudis, amb les dades bàsiques de cada entitat i un mapa amb la geolocalització, i altres recursos com enllaços a vídeos de ponències de congressos, jornades de formació i eines de gestió.

L’apartat 'Actualitat' dona accés, de forma clara i atractiva, a les notícies de l’entitat. Periòdicament, els subscriptors rebran un butlletí digital amb les novetats.

La nova web s’emmarca en l’aposta de la Coordinadora per renovar i potenciar les seves comunicacions. Així, el març de l’any passat va estrenar la versió digital de la revista Frontissa (Frontissa.cat), que recull els articles que surten a la publicació en paper i també incorpora nous continguts, i durant el 2020 va estrenar compte a Twitter i a Instagram.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article