Tornaveu
Oberta la convocatòria als Premis Recercat 2022

Els Recercat, que enguany arriben a la 18a edició, distingiran una entitat, que serà guardonada amb un premi en metàl·lic de 1.000€ i un obsequi, i també una persona vinculada als centres d’estudis pel seu compromís amb la recerca i l’activitat cultural. Aquesta rebrà un obsequi commemoratiu i la litografia titulada Cessabit d’Anna Bustins.

Les entitats del món de la cultura i la recerca locals que vulguin presentar les seves candidatures ho poden fer fins al dia 15 d’abril a través d’un correu electrònic a l’adreça [email protected]. Les candidatures han de tenir el suport d’altres entitats o institucions.

La concessió dels premis es farà en el decurs del ‘Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana’, que se celebrarà a Igualada del 6 al 8 de maig en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

En la darrera edició, el 2021, els guardons van ser per a l’Institut Menorquí d’Estudis, en la categoria d’entitat, i ‘ex aequo’ per a Joan Ramon Vinaixa Miró i Fermín Pardo Pardo, en la categoria de persona, reconeixent l’àmplia tasca que tots tres fan, des de Menorca, Terres de l’Ebre i València, en la investigació i promoció de la cultura local i comarcal.

Podeu consultar les bases del Recercat 2022 en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa