Notícia

Berga oferirà uns Pastorets immersius pels carrers del centre històric

Es podran veure els dies de Nadal i Sant Esteve, amb un total de dotze sessions cada mitja hora

Pastorets
Al igual que l'any passat, els Pastorets tornen aquest Nadal als carrers del centre
Al igual que l'any passat, els Pastorets tornen aquest Nadal als carrers del centre | La Farsa

Davant de la incertesa del moment marcada per la pandèmia, els Pastoretes de Berga es reinventen: repetiran el format de l’any passat, un espectacle itinerant pel barri vell, però incorporant el públic a l’obra, que prendrà part de les escenes amb els personatges del quadre. S’augmenten també el número de sessions i també d’espectadors al llarg del recorregut, per garantir una major participació. 

L’itinerari començarà a l’escenari del Teatre Municipal de Berga i després recorrerà el nucli antic, amb Sant Josep i la Mare de Déu com a guies, fent parada a Sant Francesc, el Cinema Catalunya i altres espais culturals emblemàtics, per acabar a Casal Panxo. A cada parada el públic trobarà caldo calent per passar el fred.

L’any passat l’espectacle estava organitzat en grups reduïts de 15 persones, ara el número s’ha ampliat fins a 50 espectadors, que formaran part de les diverses escenes de l’obra El Bressol de Jesús de Serafi Pitarra, compartint protagonisme amb els àngels, els dimonis o les Garrofes. La idea és que els Pastorets puguin ser gaudits per uns 600 espectadors.

Des de l’Agrupació Teatral La Farsa destaquen l’àmplia participació de la gent en aquesta edició, més de cinquanta actors i actrius d’edats molt diverses, cosa que ha permès representar vuit escenes i plantejar uns Pastorets amb personatges renovats.

Paral·lelament, i en col·laboració amb Berga Comercial, s’ha organitzat una exposició de fotografies que ja es pot veure (fins al 9 de gener) als comerços del carrer Major i voltants. Són imatges dels Pastorets dels últims anys, fetes per Anna E. Puig i Queralt Vegas.

Les entrades (ja només queden quatre sessions) es poden adquirir a través de la pàgina web de l’agrupació al preu general de vuit euros, i cinc pels menors de dotze anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article