Notícia

Els Ateneus premien la societat civil que preserva la cultura

Els premis de la Federació d’Ateneus de Catalunya arriben enguany a la 32a edició

Associacionisme
La gala dels Premis Ateneus tindrà lloc a Barcelona el proper 21 de desembre a la carpa del Circ Raluy al Moll de la Fusta
La gala dels Premis Ateneus tindrà lloc a Barcelona el proper 21 de desembre a la carpa del Circ Raluy al Moll de la Fusta

La pandèmia ha capgirat les nostres vides, possiblement per molts anys. La manera de relacionar-nos, la cura de la salut, l’economia, en definitiva, la vida en comunitat. I la cultura ha estat una de les víctimes, però alhora, un dels àmbits en què la societat civil ha demostrat que amb ganes i il·lusió és possible preservar-la malgrat totes les adversitats. És per això que la 32a edició dels Premis Ateneus, que organitza la Federació d’Ateneus de Catalunya, serà una bona ocasió per posar en relleu la feina de formiga que durant aquest any i mig llarg de restriccions i penúries, la cultura ha sobreviscut i fins i tot s’ha enfortit.

Aquests premis reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Com cada any, les categories en què s’atorgaran guardons seran les de Comunicació Associativa; Creativitat Artística; Jove, Proposa!; Treball en Xarxa i Foment de la Participació. En aquesta edició s’han presentat de 90 candidatures d’un total de 65 entitats, una xifra molt rellevant que converteix aquesta edició en especial.

I en aquest sentit, l’espai triat per a la celebració, que tindrà lloc el dimarts 21 de desembre a les 18 h, és també especial: la carpa del Circ Raluy –premiat com a millor espectacle en carpa de Catalunya- al Moll de la Fusta, amb espectacle especial inclòs i diverses sorpreses que s’aniran donant durant el desenvolupament de l’acte.

Si voleu assistir a la gala de lliurament dels Premis, heu d’omplir aquest formulari.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article