Notícia

Lloret de Mar acollirà la 4a Gala de l’Any d’Adifolk

Se celebrarà diumenge 28 de novembre al Teatre Municipal

Associacionisme
Imatge de la 2a Gala de l'Any d'Adifolk, la darrera que es va poder celebrar presencialment
Imatge de la 2a Gala de l'Any d'Adifolk, la darrera que es va poder celebrar presencialment

2022 serà un any molt especial per l’Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk), no debades se celebrarà el 50è aniversari de la constitució de l’entitat. Com a prèvia, la 4a Gala de l’Any farà un recorregut a les activitats que Adifolk ha organitzat enguany en la difusió i internacionalització de la cultura catalana. Durant l’acte, es lliuraran els Premis Adifiolk 2021 al Grup, a la Federació i a la Personalitat de l’Any, i es coneixerà quina ciutat albergarà el 34è Aplec Internacional.

L’espectacle inaugural comptarà amb la participació del Pubillatge de Catalunya 2021, la mulassa de Lloret, l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes, la colla sardanista Trenc d’Alba de Girona, la cobla Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà, la banda de música FCSM & Santa Maria de Blanes, i la veu i el capgròs d’Adifolk.

A la Gala, explica el president d’Adifolk Ivan Besora a Tornaveu, hi assistiran membres de grups i federacions culturals, alcaldes i regidors d’arreu de Catalunya, i també representants de la ciutat que serà proclamada seu del 34è Aplec Internacional, així com el delegat de govern de la Generalitat a aquest país.

Des d’Adifolk es demana confirmar assistència a la 4a Gala de l’Any abans del 19 de novembre a protocol@adifolk.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article