Notícia

Oberta la convocatòria dels XI Premis Joan Francesc Mira

Els originals poden presentar-se fins al 31 de desembre

ReflexióPatrimoni Immaterial
Muixeranga d'Algemesí
Muixeranga d'Algemesí

La proposta guanyadora serà recompensada amb 2.000 € i la publicació del seu treball en la col·lecció Intercanvis, editada pel Museu Valencià d’Etnologia (ETNO). Els originals poden presentar-se fins al 31 de desembre (inclòs) al correu electrònic avantrop@yahoo.es

A més del treball, que ha de tenir una extensió d’entre 150 i 200 pàgines, els candidats han de fer constar el nom adreça, telèfon i un breu currículum. Segons estableixen les bases, la recerca “podrà tractar sobre qualsevol temàtica, sempre que es faça des d’una perspectiva antropològica” sobre un objecte d’estudi preferiblement del País Valencià.  El jurat emetrà el veredicte durant la segona quinzena de gener del 2022.

Convocats per l’Associació Valenciana d’Antropologia, els XI Premis Joan Francesc Mira també compten amb la col·laboració de l’ETNO, la Diputació de València, el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, la cooperativa Caixa Popular, i l’Institut Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i Investigació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article