Notícia

Mar Grimalt, guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània

Joan Peiró Aznar, Diode i La Troupe han estat els finalistes de la 14a edició

Música tradicional
Actuació de Mar Grimalt a la Fira Mediterrània de Manresa
Actuació de Mar Grimalt a la Fira Mediterrània de Manresa | Centre Artesà Tradicionàrius

La final de Sons de la Mediterrània, organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, va celebrar-se el 14 d’octubre a la Taverna de la Fira Mediterrània de Manresa. Grimalt va seduir el jurat per l’expressivitat i força comunicativa de la seva veu, acompanyada únicament per una guitarra acústica.

Com a guanyadora del concurs, Grimalt podrà enregistrar un disc en un estudi promocional, a més de garantir-se concerts en els principals festivals i programes de folk del 2022: el Festival Internacional Tradicionàrius, la Fira Mediterrània de Manresa, el Circuit Folc, el Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú, el Música a la Vila de Vendrell, i l’Ethno Catalonia de Banyoles.

Des de la seva creació (2008), Sons de la Mediterrània ha contribuït a la consolidació de grups emergents en l’escenari folk. Alguns guanyadors d’edicions anteriors són RIU, Roba Estesa, Criatures, la Balkan Paradise Orchestra i el duet format per Laura Esparza i Carlos Esteban, que com a guanyadors de la darrera edició van presentar el disc Espais en aquesta edició de la Fira Mediterrània.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article