Notícia

Batecs, la nova agenda de l’associacionisme cultural

El llançament del web coincideix amb la fi de les restriccions en l’àmbit cultural

Associacionisme
Portada del portal Batecs
Portada del portal Batecs

Batecs neix amb el desig de promoure activitats de les federacions i entitats de base de tots els àmbits de l’associacionisme cultural. El portal, impulsat per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (ENS), substitueix l’Agenda de l’ENS. En comparació amb la seva predecessora, la nova agenda s’adapta a qualsevol dispositiu mòbil, incorpora notables millores estètiques i en la navegabilitat de l’usuari, i promou l’autopublicació per part del teixit associatiu.

Altres novetats de Batecs són la catalogació de les activitats en vegueries, una major visibilitat de les federacions culturals, la creació de seccions que ofereixen propostes a realitzar durant el mateix dia o en el pròxim cap de setmana, i també un apartat per visualitzar aquelles activitats d’abast nacional. A més, es preveu afegir una secció per divulgar aquelles iniciatives no impulsades des de l’associacionisme cultural (festes, fires, festivals), però que també desperten l’interès dels amants de la cultura popular.

Rosa Maria Provencio, presidenta de l’ENS, destaca que “és valuós disposar d’un espai virtual que difongui propostes pel conjunt de l’associacionisme cultural. Serà una eina útil pel conjunt de les entitats, sobretot per aquelles que disposen de menys recursos per anunciar-se a internet”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article