Notícia

25è aniversari de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua

Se celebrarà el dijous 21 d’octubre (19.00 h) a l’Ateneu Barcelonès

Inauguració del Correllengua 2020, organitzat per la CAL
Inauguració del Correllengua 2020, organitzat per la CAL

Fomentar l’ús social del català i afavorir la cohesió i la interculturalitat a través de la llengua. Aquests són els objectius que la Coordinadora d’Associacions per la Llengua defineix en la capçalera de la seva pàgina. El guionista i locutor Òscar Dalmau donarà la benvinguda i presentarà l'acte. 

En aquest, es repassaran els projectes que la Coordinadora ha executat des de la seva constitució, el Sant Jordi de 1996. A més, es farà el lliurament del llibre-recull dels premiats en el VI Concurs de Microrelats, impulsats per la CAL amb la col·laboració de l’Ateneu Barcelonès. Els assistents també podran gaudir de la dissertació Lluitar per la llengua: encara CAL?, a càrrec de filòleg Pau Vidal, i de les actuacions musicals de Marcel Pich i Ginestà. Els discursos de Jaume Marfany, president de la CAL, i la presidenta del Parlament Laura Borràs, posaran el punt final a la celebració. 

Per assistir-hi, cal fer una reserva prèvia al correu electrònic cal@cal.cat, al telèfon 93 415 90 02, o bé omplint el formulari electrònic habilitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article