Notícia

Els trabucaires de Catalunya celebren la “trobada de la represa” el diumenge 10 d’octubre

Hi participaran una trentena de colles de tot Catalunya i serà, per primer cop, virtual

Trabucaires
Trobada Nacional Trabucaires de 2015 a Figueres | Juan Ávila
Trobada Nacional Trabucaires de 2015 a Figueres | Juan Ávila

El pròxim diumenge 10 d’octubre la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya celebrarà la 39a Trobada Nacional. Per poder-se adaptar a la normativa de la Covid, i al mateix temps garantir una àmplia participació, la trobada serà, per primer cop, virtual, amb una galejada conjunta de les colles des de les seves respectives poblacions.

A la trobada hi participaran un total de 32 colles de més de vint municipis d’arreu de Catalunya. Cadascuna sortirà pels carrers i places dels seus respectius municipis, per fer una galejada conjunta a les 12 del migdia. Les actuacions es gravaran i amb totes elles es realitzarà un vídeo de la trobada, que es difondrà a les xarxes.

Des de la Coordinadora es recorda a les colles participants que els vídeos han de tenir un format horitzontal i una durada màxima de 20 segons. Les gravacions s’hauran d’enviar per mail a trobadavirtual@trabucaires.cat, fins al 17 d’octubre. També es podran adjuntar imatges de les actuacions.

Per a l’ocasió, enguany s’ha realitzat un pin de la Trobada, dissenyat per Jaume Leyes, cap de colla de l’Escamot Trabucaire d'Esplugues, que es lliurarà a tots els trabucaires participants.

La Trobada anual és una cita ineludible per tots els amants de la pólvora, i una ocasió única a l’any per a totes les colles de conviure, compartir experiències i enfortir vincles. Per això, després de més prop de dos anys sense trobar-se, la coordinadora ha apostat per tirar endavant aquesta edició, encara que sigui amb format limitat, per mantenir el contacte i no parar de fer activitats. Per la presidenta de la Coordinadora, Tere Tarruella, d’aquesta manera, “els trabucaires ens sentirem units, de cap i de cor, en la distància”. I destaca que aquesta serà “la trobada de la represa” de les activitats trabucaires.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article