Notícia

Últims dies per presentar comunicacions al 2n Congrés Català d’Antropologia

Les propostes es poden presentar fins al 31 d’agost

Reflexió
Imatge del 1r Congrés Catalana d'Antropologia, celebrat el gener de 2020
Imatge del 1r Congrés Catalana d'Antropologia, celebrat el gener de 2020 | Carles Serra

Construir espais de trobada entre tots els antropòlegs i donar més visibilitat pública a aquesta disciplina científica. Aquests són els principals objectes del 2n Congrés Catalana d’Antropologia (CoCA), que se celebrarà entre el 22 i 24 de gener de 2022 a la Universitat de Girona. El termini per a presentar propostes de comunicacions acaba el 31 d’agost.

Les comunicacions poden presentar-se en qualsevol dels 38 simposis contemplats pel Congrés, quatre dels quals estan relacionats amb la cultura d’arrel: Transformacions en els significats del cicle festiu nadalenc: de la religiositat com a centralitat, a la festa generalitzada i de l’espai domèstic al carrer, coordinat per Jordi Montlló i Josefina Roma; Patrimoni Cultural Immaterial: de les polítiques patrimonials als usos polítics del patrimoni, una mirada des de l’antropologia, coordinat per Mireia Guil i Alejandra Canals; Cultura popular, resistència i conflicte, coordinat per Manuel Delgado, Romina Martínez i Sarai Martín; i Les cultures populars i tradicionals desafiades: més enllà del patrimoni i els processos de patrimonialització, coordinat per Jordi Alsina, Eliseu Carbonell, Miguel Doñate i Pablo Romero.

Per presentar les comunicacions cal registrar-se al web del Congrés, i indicar el títol de la comunicació, un resum d’unes 300 paraules, el noms i cognoms de l’autor -que només podrà presentar dues propostes-, la seva afiliació i un correu electrònic de contacte.

El Comitè Organitzador del CoCA està format per professors de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Lleida, i membres de l’Institut Català d’Antropologia i el Centre Superior d’Investigacions Sociològiques.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article