Notícia

Nou disc del Cor Jove Nacional de Catalunya

Ficta Edicions publicarà el segon treball del cor, enregistrat aquesta setmana a Vilafranca del Penedès

Cant coral
El Cor Jove Nacional de Catalunya és un projecte del Moviment Coral Català
El Cor Jove Nacional de Catalunya és un projecte del Moviment Coral Català | Moviment Coral Català

El Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) ha viscut un estiu intens. Després d’unes intenses jornades d’assaig a Barcelona, els trenta-dos cantaires han ofert concerts a l’Europa Cantat Festival celebrat a Eslovènia (20 de juliol), en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (30-31 juliol), i a l’església de Sant Nicolau de Malgrat de Mar (1 d’agost).

Pere-Lluís Biosca va assumir la direcció del novè Cor Jove Nacional amb un repte important: que els membres del grup s’apropessin a un gènere, la música sacra, no gaire habitual per ells. El repertori finalment triat alterna peces d’autors barrocs -Palestrina, Cererols, Monterverdi, Valls – i compositors contemporanis catalans: Mariona Vila (Liber Generationis), Albert Guinovart (Dixit Dominus), i les obres d’estrena de Joan Magrané (Post dies octo) i Bernat Vivancos (Goigs de Nostra Dona)

Tota aquesta experiència quedarà immortalitzada gràcies a l’enregistrament del segon treball del CNJC. Es preveu que el treball sortirà al mercat a principis de 2022, coincidint amb les darreres actuacions del cor a Vilafranca del Penedès i a l’Auditori de Barcelona, en el marc del Festival Emergents.

El CJNC és un projecte educatiu del Moviment Coral Català, que compta amb el suport del Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article