Notícia

Arrenca el Festival Tradicionàrius 2021

La 34a edició se celebrarà entre el 15 de gener i el 26 de març

Música tradicional
Urbàlia Rurana és un dels grups convidats aquest gener al Centre Artesà Tradicionàrius
Urbàlia Rurana és un dels grups convidats aquest gener al Centre Artesà Tradicionàrius

Des de l’inici de la pandèmia, el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) ha treballat per garantir que la música d’arrel segueixi tenint un espai en la vida cultural.  No es podia interrompre, doncs, la cita amb el Festival Tradicionàrius, gran referent a Catalunya en la promoció dels grups catalans.

La presentació del programa, dimarts 12 de gener (12.00 h) al CAT (Pl. Anna Frank, s/n, Barcelona), anirà a càrrec de Carol Duran, nova directora artística del centre. Ateses les actuals circumstàncies, també es podrà seguir telemàticament a través del canal Youtube de l’organització.

Jordi Fàbregas i Saki Guillem amenitzaran la roda de premsa amb un tast del concert inaugural del Tradicionàrius 2021, previst el 15 de gener. Almanac, 40 anys és un projecte de reinterpretació del primer disc de La Murga Almanac (EDIGSA, 1981). La producció, que compta amb el suport de la Fira Mediterrània de Manresa i el CAT Tradicionàrius, revistarà les peces d’un disc que va marcar un punt d’inflexió en la sonoritat del folk.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article