Notícia

La Banda Valenciana porta la música més representativa valenciana al Teatre de Sarrià

La Societat Musical del País Valencià a Barcelona, ‘La Valenciana,’ oferirà el concert Miscelània divendres 11 de desembre

Societats musicals
El concert s'emmarca dins el cicle ‘Cultura Popular als Ateneus’
El concert s'emmarca dins el cicle ‘Cultura Popular als Ateneus’

Dins del marc del cicle ‘Cultura Popular als Ateneus’, la banda proposa un repertori de música original per a banda de compositors valencians contemporanis. El públic gaudirà dels gèneres més representatius de la música valenciana de banda: pas-dobles, música festera de moros i cristians i obres simfòniques.

El concert, gratuït amb taquilla inversa, serà a les vuit del vespre i tindrà una durada més curta de l’habitual per adaptar-se a les actuals circumstàncies, però oferirà una mostra de la millor música valenciana. Cal reservar entrada a través del següent enllaç per tal de garantir l’aforament màxim de públic que indiquen les autoritats.

La Societat Musical del País Valencià a Barcelona, ‘La Valenciana’, dirigida per Vicent Coleto, des del seu naixement, l’any 2016, ha col·laborat a enriquir el panorama de la ciutat amb una formació que s’inspira en la tradició de bandes valencianes i de les Terres de l’Ebre. La banda està estretament vinculada al col·lectiu Espai País Valencià i la Casa València a Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article