Notícia

Ajornada la XV Trobada de Catifaires de Catalunya

Dissabte 17 s’inaugura l’exposició ‘15 anys d’internacionalització de les nostres catifes de Catalunya a la UNESCO’ a Caldes de Montbui

Catifaires
Imatge de la XII Trobada de Catifaires de Catalunya, celebrada a Caldes de Montbui
Imatge de la XII Trobada de Catifaires de Catalunya, celebrada a Caldes de Montbui | Àlvar Andrés

Per tal de seguir les recomanacions del govern de la Generalitat, la Federació Catalana de Catifaires ha decidit ajornar la XV Trobada de Catifaires de Catalunya, que estava prevista celebrar aquest cap de setmana. En declaracions a Tornaveu, la presidenta de la FCC, Vicenta Pallarès, destaca que s’ha pres aquesta decisió “per responsabilitat” i que es manté intacte la voluntat de celebrar la XV Trobada “tan bon punt les condicions ho permetin”. 

Malgrat aquest ajornament, se seguiran celebrant algunes de les activitats que conformaven  el programa de la Trobada. L’exposició fotogràfica ‘15 anys d’internacionalització de les nostres catifes de Catalunya a la UNESCO” s’inaugurarà dissabte 17 d’octubre al Casino de Caldes de Montbui, on podrà visitar-se tots els caps de setmana d’octubre (de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda). La retrospectiva, explica Pallarès, s’ha organitzat amb una doble missió: mostrar la trajectòria de cada entitat associada a la FCC en els darrers quinze anys, i també totes aquelles activitats organitzades internacionalment per la mateixa federació des de la seva constitució l’any 2005. Entre altres països, els catifaires catalans han elaborat obres a Mèxic, Japó, Espanya, Estats Units, el Vaticà, Bèlgica, Itàlia o Malta. 

L’ajornament de la Trobada de Catifaires ha provocat un canvi de format de l’Assemblea General de la FCC convocada per aquest dissabte (17.30h); amb l'objectiu d'evitar la mobilitat dels associats, se celebrarà preferiblement de forma telemàtica.

Concurs fotogràfic Josep Castillo '15 anys de catifes d’art efímer'

La Federació Catalana de Catifaires ha convocat el concurs fotogràfic 15 anys de catifes d’art efímer. Tots els interessats poden presentar les seves instantànies fins al 6 de desembre al correu electrònic federaciodecatifaires@gmail.com. Segons estableixen les bases, es recompensaran els dos primers premis amb 150€ i 100€ respectivament. A més, també es reconeixerà el Premi a la Votació Popular mitjançant una votació oberta al portal Facebook. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article