Notícia
Últimes setmanes per presentar treballs al IV Premi CEPAC
Hi poden optar, fins al 16 d'octubre, tots els treball de fi de grau o postgrau relacionats amb el món casteller
Patrimoni ImmaterialEl Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) és l’organització encarregada de promoure l’estudi i la reflexió entorn el fet casteller. Aquest és, precisament, l’objectiu de la convocatòria del IV Premi CEPAC per a treballs de fi de grau i de postgrau, convocats per l’Ajuntament de Tarragona / La Biennal dels Castells. Els treballs poden presentar-se fins al 16 d’octubre al correu premicepac@cepac.cat. L’autor de treball guanyador, que serà publicat en paper i/o format electrònic, obtindrà mil euros com a recompensa econòmica.
El jurat del certamen estarà integrat per un membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, un altre del CEPAC i tres investigadors de reconegut prestigi dins el món castellers designats per la mateixa CEPAC. Segons estableixen les bases, en l’avaluació dels treballs presentats, es tindrà present la concreció dels objectius i adequació de la metodologia de la recerca, l’interès de la temàtica castellera investigada, el caràcter innovador del treball, i la repercussió de les conclusions en el coneixement del fet casteller.
En anteriors edicions, han resultat guanyadors els treballs presentats per Pau Roig sobre la turistificació del fet casteller (2017), la investigació de Lurdes Quintero titulada Mediació castellera (2018), i l'estudi Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell. Una mirada creativa al món casteller, presentat per Gira Armengol (2019)
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació
Associacionisme Bestiari i Imatgeria Cant coral Castells i Falcons Catifaires Diables i dimonis Esbarts dansaires Festes i festivals Gegants Joc Tradicional Música tradicional Pastorets Patrimoni Immaterial Pessebristes Puntaires Sardanes Societats musicals Teatre Trabucaires Tres tombs Reflexió
Segueix-nos
Connecta amb nosaltres