Notícia

Contemporanis 9, el nou treball de la Cobla Contemporània ja és al forn

Una campanya de mecenatge permet ampliar la col·lecció de CD amb les darreres estrenes de compositors actuals

Sardanes
Formació de la Cobla Contemporània
Formació de la Cobla Contemporània

Èxit del projecte de mecenatge impulsat per la Cobla Contemporània per aconseguir finançar el disc número 9 de la col·lecció Contemporanis, que difon les darreres estrenes de compositors actuals. Una bona manera de celebrar els 25 anys del naixement d’un grup que versiona, a ritme de sardana, grans èxits de la música popular contemporània, i que amplia la col·lecció de CD ja publicats, 36 en total. La col·lecció Contemporanis vol acostar la sardana dels compositors actuals amb les seves darreres creacions sardanístiques. I aquest darrer volum, que aviat veurà la llum, inclou 14 sardanes:

Introit i fuga d’en Raúl Lacilla i Crespo. (Pendent d’estrena)

De tots colors d’en Xavier Ventosa i Molner. Dedicada a Yolanda Gregoriano de Pere Salvador, en motiu de les noces d’argent (Any d’estrena 2018).

Per sempre d’en Marc Timón i Barceló. Dedicada a l’Emma i l’Albert (Any d’estrena 2018).

En Joan del molí d’en Olivier Marquès. Dedicada a Joan-Maria Teixidori Bahí (Any d’estrena 2018).

A la mare Emília d’Àngel Pujol i Maqueda. Dedicada a la mare del compositor (Any d'estrena 2018).

La Sabadell, més que una colla d’en Jordi Molina i Membrives. Dedicada a la Colla Sabadell amb motiu del seu 50è aniversari (Any d'estrena 2018).

La Nàiade del Llac de Banyoles d’en Xavier Cassanyes i Edo (Any d'estrena 2018). Finalista del Concurs La Sardana de l’Any.

Discreta melangia d’en Enric Ortí i Martin . Dedicada al Joaquim Anduix i la Dolors Martínez (Any d'estrena 2018).

Quinze anys junts d’en David Pigassou. Dedicada a l’Estrella molitjaires (Any d'estrena 2018).

A les 10 al llit d’en Jordi Paulí i Safont. Dedicada a l’Esther Martorell, regal que li va fer el Grup Sardanista Dansaires del Penedès (Any d'estrena 2018).

Fil d’or de Maria Mercè Navarro i Galindo. Dedicada als sardanistes Pau Asensio i Angusties Haro en nom del Grup Sardanista Balàfia (Any d'estrena 2018).

Uns grans campions! d’Alfred Abad i Gascón. Dedicada a la colla Xerinola, la colla alevina del grup Tarragona Dansa, campiona de Catalunya de Colles Alevines els anys 2016 i 2017 (Any d'estrena 2018).

Brut natura d’en Jordi Feliu i Horta. Dedicada a la colla sardanista Brut Natura en motiu del seu 20è aniversari (Any d'estrena 2018).

Colors d’en Jeroni Velasco i Corzo. Dedicada a la colla Creixent de Canet de Mar (Any d'estrena 2019).

 

Els instruments que interpretaran tot el disc són els genuïns de la cobla de sardana. Flabiol, 2 tibles, 2 tenores, 2 trompetes, trombó, 2 fiscorns i contrabaix.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article