Notícia

Ajornat el 33è Aplec Internacional a Alguer fins al 2021

Serà la segona vegada que l’Aplec se celebra a la ciutat sarda

Festes i festivals
L'Alguer ja va acollir l'Aplec Internacional l'any 2000
L'Alguer ja va acollir l'Aplec Internacional l'any 2000

La COVID-19 ha obligat l’ajornament del 33è Aplec Internacional a l’Alguer fins al 2021. La cita, inicialment prevista entre l’1 i el 3 de maig, es va ajornar fins al 9-11 d’octubre amb l’esperança que la situació sanitària millorés prou per fer-la possible. Veient que el risc de contagi segueix sent elevat, els organitzadors de la trobada (Ajuntament de l’Alguer, Delegació del govern de la Generalitat a Itàlia-Ofici de l’Alguer, la Direcció General de Cultura Popular i l’Associació per a la Difusió del Folklore) han decidit traslladar l’esdeveniment al pròxim any.

Des del comitè organitzador es manté l’aposta per celebrar el 33è Aplec Internacional a Alguer tan bon punt sigui possible. Serà la segona vegada que la gran cita internacional de la cultura popular tingui lloc a la ciutat sarda. Com en la primera, l’any 2000, el president d’Adifolk, Ivan Besora, preveu que hi assisteixen més de 500 actuants, representant uns vint-i-cinc grups festius.

Les noves dates de l’Aplec Internacional no s’anunciaran fins al 2021. Amb anterioritat, com és habitual, Adifolk anunciarà l’obertura de la convocatòria per poder sol·licitar-hi la participació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article