Notícia

En Treball i Na Cultura renoven vestuari

La presentació de la nova indumentària se celebrarà l’11 de setembre a Castellbisbal

Gegants
Griselda Karsunke va dissenyar el vestuari d'en Treball i na Cultura
Griselda Karsunke va dissenyar el vestuari d'en Treball i na Cultura

En Treball i na Cultura, els gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), van ser presentats públicament al monestir de Montserrat l’1 de maig de 1988. En un altra Dia del Treballador, en aquest cas del 2005, es va presentar la primera renovació de la indumentària a Vilassar de Dalt. Quinze anys més tard, Castellbisbal acollirà una nova renovació de la vestimenta. En tota aquesta trajectòria s’ha respectat el disseny original de la recentment traspassada Griselda Karsunke, procedint únicament a la renovació dels teixits.

L’estrena dels nous vestits dels gegants, organitzada per l’ACGC, la Colla Gegantera de Castellbisbal i l’Ajuntament de Castellbisbal, se celebrarà el dia 11 de setembre a la Masia Can Margarit (Carrer Major, 97) del municipi vallesà. L’acte consistirà en un espectacle que repassarà la història d’en Treball i na Cultura, i que comptarà amb la presència de diferents presidents de l’Agrupació de Colles Geganteres. Per poder garantir la màxima seguretat, es programaran dues sessions de l’espectacle (19:00h i 22:00h).

Atesa l’actual situació sanitària, l’assistència a l’esdeveniment s’ha de confirmar al correu “protocol@gegants.cat” abans del 6 de setembre. La presentació també podrà ser seguida en directe a través del canal YouTube de la Colla Gegantera de Castellbisbal

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article