Notícia

Obertes les inscripcions a La Setmana de La Pedra Seca

Està prevista que la iniciativa se celebri entre el 23 i 29 de novembre arreu dels Països Catalans

Patrimoni Immaterial
Interior d'una construcció de pedra seca
Interior d'una construcció de pedra seca | Víctor Vinyes

El novembre de 2018, les tècniques de construcció de pedra seca van ser incloses en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat segons la UNESCO. Coincidint amb el segon aniversari d’aquesta efemèride, el projecte COL·LABORAxPAISATGE organitzarà La Setmana de la Pedra Seca, que està previst que se celebri arreu dels Països Catalans entre el 23 i el 29 de novembre.

Des de l’organització s’ha fet una crida pública per tal que entitats i particulars inscriguin l’activitat que volen incloure en el programa de La Setmana-que pot ser de qualsevol índole: taller, voluntariat, exposicions—. La petició, que s’adreça a totes les terres de parla catalana, s’ha de canalitzar a través d’un formulari web. Tot i que el termini per inscriure les activitats no expira fins al 19 de novembre, des de l’organització es demana que s’anunciïn amb anterioritat per a millorar-ne la promoció.

COL·LABORAxPAISATGE és un projecte de cooperació impulsat per l’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC), que compta amb l’assessorament de l’Observatori del Paisatge i la col·laboració de l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional (APSAT).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article