Notícia

Ajornats els IV Premis Antoni Carné

Les bases dels guardons es publicaran a principis del 2021

Associacionisme
Foto de família dels guardonats en els IV Premis Antoni Carne
Foto de família dels guardonats en els IV Premis Antoni Carne | Ens de l'Associacionisme Cultural Català

El coronavirus ha tingut un gran impacte en la celebració dels esdeveniments de cultura popular. Els Premis Antoni Carné, que cada any reconeixen la tasca de les entitats culturals d’arreu dels Països Catalans, en són una nova mostra. L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (ENS) ha decidit ajornar la quarta edició fins al juny de 2021.

Rosa Maria Provencio apunta que l’objectiu dels guardons és difondre i prestigiar “iniciatives d’una gran vàlua sorgides des de l’associacionisme cultural”. Per la presidenta de l’ENS, “l’actual situació sanitària dificulta enormement aquesta promoció, fet que va en detriment de les entitats concursants, i de la participació dels mitjans de comunicació, institucions i patrocinadors”.

La quarta edició dels Premis Antoni Carné se celebrarà durant el mes de juny de 2021 en una ciutat a concretar. Des de la Junta Directiva de l’Ens, avança Provencio, “hi ha la voluntat de fer coincidir la celebració amb un acte multitudinari, que compti amb la intervenció d’una gran quantitat de federacions de cultura popular, i que serveixi per celebrar el retorn dels col·lectius de cultura popular a la plena normalitat”. La convocatòria de les bases dels IV Premis Antoni Carné s’anunciarà a principis del 2021.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article