Notícia

El Tradicionàrius convida a celebrar Sant Joan amb la (tele)Revetlla Folk

Hi actuaran Aires del Montseny, La Portàtil FM, l’Orquestrina Trama i colles de diables

Aplecs i festesMúsica tradicional

En aquest Sant Joan insòlit, el CAT Centre Artesà Tradicionàrius proposa una revetlla alternativa: la (tele)Revela Folk, una nit de música i ball tradicional, foc i gresca, això sí, en format digital i des de casa. Aquesta iniciativa, organitzada juntament amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa de les Cases de la Festa, oferirà tres hores de concret amb tres noms destacats de la música folk catalana.

La revetlla comencarà dimarts 23 de juny a les 22h i es podrà seguir en “streaming” pels canals de Youtube del Tradicionàrius i de Cultura Popular de Barcelona. La festa començarà amb una encesa de les tres colles de diables del districte de Gràcia: la Malèfica del Coll, la Diabòlica de Gràcia i la Vella de Gràcia, que aportaran el foc a la nit, acompanyats amb la percussió del grup resident al CAT. La presentació anirà a càrrec d’Ivan Caro, músic i activista del món de la Cultura Popular.

Tot seguit, començaran els concerts programats amb Aires del Montseny, l’Orquestrina Trama i la Portàtil F.M., que convidaran tothom a ballar amb la millor música folk i tradicional, per celebrar la nit més curta de l'any, enguany, des de casa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article