Notícia

Avorrits pel confinament? Novetats a la videoteca de les sardanes

L'oferta audiovisual de la Confederació Sardanista de Catalunya consta de tutorials, concerts, entrevistes, reportatges, ballades i recursos educatius

Sardanes
Recursos de la videoteca de la Confederació Sardanista de Catalunya
Recursos de la videoteca de la Confederació Sardanista de Catalunya

Netflix, HBO, canals temàtics... en temps de confinament, l’oferta audiovisual s’ha convertit en una mena de taula de salvació per quan les hores a casa semblen eternes. Però hi ha vida més enllà de les sèries d’èxit mundial i dels documentals d’animals! La Confederació Sardanista de Catalunya ha renovat, ampliat i millorat la seva videoteca del portal sardanista per unificar sota un sol web tot el patrimoni audiovisual de què disposa, i ha afegit nous continguts per posar el seu granet de sorra en l’oferta d'entreteniment en el marc de les limitacions del confinament per la Covid-19.

Així, només cal que entreu al Portal Sardanista i aneu a la secció Multimèdia. Hi trobareu ni més ni menys que 200 vídeos, és a dir, el doble del contingut que hi havia fins ara. Des de concerts complets fins a tutorials per aprendre a ballar, reportatges, entrevistes, recursos educatius o sardanes i música de cobla en formats diversos. A més a més, d'entre els nous continguts s'hi ha incorporat fins a quinze vídeos nous que han creat les cobles expressament durant aquests dies de coronavirus per entretenir la població. Per facilitar la cerca de continguts s'ha creat onze categories diferents. I també es pot buscar per etiquetes temàtiques o bé a través d'un cercador textual.

A més, i pensant en el públic potencial, s'ha redissenyat la navegació perquè sigui més ràpida i fàcil, amb fotos més grans i textos més llegibles. La visualització del vídeo també té un format més gran per veure'l millor i es carrega més ràpid. També l'experiència de l'usuari s'ha perfeccionat mentre s'emet un contingut amb un nou menú a la dreta que permet canviar de vídeo més fàcilment. Hi trobareu prop de cinquanta hores de continguts molt diferents d'interès tant per al sardanista habitual com als neòfits, centralitzades en un únic web.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article