Notícia

Suspès el primer curs de direcció de banda de L’Auditori i la Banda Municipal de Barcelona

S’està treballant per reprogramar el curs la temporada vinent de L'Auditori

Societats musicals

Atesa la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19, L'Auditori s'ha vist obligat a cancel·lar tota la seva activitat i posar fi a la temporada 2019-2020. Aquesta suspensió afecta la celebració del Curs de Direcció impartit pel mestre José Rafael Pascual Vilaplana en les dates previstes, del 13 al 17 de juliol de 2020. Actualment els equips artístics de L’Auditori estan treballant per poder reprendre la iniciativa la propera temporada.

Així el curs, que continuarà sota la direcció del mestre i compositor Pascual-Vilaplana, director titular de la Banda Municipal de Barcelona, se celebrarà en la pròxima temporada de la programació de L'Auditori.

El curs des del seu inici ha presentat dues modalitats de seguiment: un màxim de 10 alumnes actius que, a més de les classes teòriques, practicarien amb la Banda Municipal de Barcelona; i alumnes oients.

El termini d'inscripció havia d’acabar-se l'1 de maig de 2020 i la decisió dels deu alumnes escollits com a actius es faria pública el 15 de maig. Amb l’ajornament del curs es paralitza el procés d'inscripció, i per tant, no es durà a terme la selecció dels alumnes actius.

Els alumnes ja inscrits podran demanar el reemborsament de l’import del concepte de matrícula. En cas que prefereixin mantenir la seva inscripció, podran demanar que es mantingui la seva matrícula. Quan es disposi de la nova data per la formació, si no s'ajustés a les seves agendes, se’ls retornarà l’import.

Els alumnes als quals ara se’ls hagi retornat els drets d’inscripció podran apuntar-s'hi de nou, tot abonant els drets d’inscripció i facilitant la documentació novament.

El curs mantindrà la seva modalitat de seguiment, per la qual cosa en fer-se pública la nova data, s'informarà, tant per als antics inscrits com per als nous, la data en la qual es faran públics els deu alumnes acceptats com a actius.

Els impulsors del curs, L'Auditori de Barcelona, la Banda Municipal i la Federació Catalana de Societats Musicals, lamenten el canvi generat per aquesta situació. Amb tot, agraeixen la bona acollida del curs i l'interès que ha despertat entre la comunitat de músics.

El correu cursdirecciobandes2020@gmail.com continuarà en funcionament per resoldre qualsevol dubte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article