Notícia

Els esbarts dansaires celebren el Dia Internacional de la Dansa

L'Agrupament d'Esbarts Dansaires ha ofert 24 hores seguides de dansa catalana, tradicional i d'arrel al seu canal de Youtube

Esbarts dansaires
Sota el lema 'Ballarem més que mai', aquest dimecres 29 d'abril diversos esbarts catalans celebraran el Dia Internacional de la Dansa des de casa.
Sota el lema 'Ballarem més que mai', aquest dimecres 29 d'abril diversos esbarts catalans celebraran el Dia Internacional de la Dansa des de casa. | Wikimedia Commons

Sota el lema 'Ballarem més que mai', aquest dimecres 29 d'abril diversos esbarts catalans han celebrat el Dia Internacional de la Dansa des de casa, però amb les mateixes ganes i il·lusió que sempre. L'Agrupament d'Esbarts Dansaires, òrgan que coordina les necessitats, inquietuds i anhels de diversos esbarts dansaires, va llançar una proposta engrescadora per celebrar aquest dia: oferir 24 hores seguides de dansa catalana, tradicional i d'arrel al seu canal de Youtube a través d'enregistraments facilitats pels mateixos esbarts.

El president de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, Carles Masjuan, explica a Tornaveu com va sorgir la iniciativa: "sempre organitzem alguna activitat per celebrar el Dia Internacional de la Dansa i, com que aquest any no és possible fer-ho al carrer, hem decidit crear aquesta iniciativa i ballar més que mai".

El canal de Youtube, que va començar funcionar a partir de les 00.00 hores, ha ofert més de 200 vídeos de danses durant tot el dia. Entre els continguts s'hi ha pogut veure danses ballades per adults, infants i també assajos. Masjuan destaca que la iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de 25 esbarts provinents d'arreu de Catalunya (Tarragona, Blanes, Lleida o Manresa) i també d'Andorra.

Una altra proposta destacada és la de l'Esbart Català de Dansaires. A banda de participar en la iniciativa de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, també ha creat un ball coral des de casa entre tots els seus grups d'esbarts. El resultat final s'ha pogut veure en un vídeo compartit a través dels seus canals de comunicació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article