Notícia

La Coordinadora de Ball de Bastons impulsa un concurs de dibuix a Instagram

Les obres es poden presentar fins al diumenge 12 d’abril

AssociacionismeEsbarts dansaires
II Festa Bastonera a les Festes de Santa Eulàlia, 8 de febrer de 2020.
II Festa Bastonera a les Festes de Santa Eulàlia, 8 de febrer de 2020.

Malgrat la supressió dels actes i activitats a l’aire lliure pel confinament, la cultura popular continua en marxa, això sí, substituint els carrers i places per les xarxes socials. Una darrera iniciativa arriba de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya, que proposa un concurs de dibuix i disseny a l’Instagram sota el títol #joemquedoacasa per tal de donar a conèixer aquesta antiquíssima dansa, especialment entre els més joves. El públic serà l’encarregat d’escollir l’obra guanyadora.

El concurs està obert a tothom que vulgui participar, sense límit d’edat. Les obres són de temàtica lliure, però sempre al voltant del món de ball de bastons. Poden ser en format dibuix (com a imatge) o disseny (format vectoritzat). S’hauran de lliurar a l’entitat mitjançant l’adreça electrònica concurs@balldebastons.cat i penjar a Instagram com a publicació, etiquetant a la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya [@balldebastons].

La selecció de les obres anirà a càrrec d’un jurat i del públic. Primer, la Junta General de la coordinadora seleccionarà les deu millors obres entre totes les presentades. Les obres finalistes es penjaran a Instagram i llavors seran els seguidors d'aquesta xarxa els encarregats de votar l’obra guanyadora.

Les deu obres seleccionades tindran un petit obsequi del món del Ball de Bastons i un reconeixement per part de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. L’obra guanyadora serà premiada amb un paquet complet de marxandatge del Ball de Bastons.

Consulta les bases en aquest enllaç.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article