Notícia

La Nova Tinguda Blanca presenta el llibre 'L'oligarca camuflat', d'Alfons Durán-Pich

L'acte serà el pròxim dilluns 16 de març, a les 19.30 hores, a la seu del Gran Orient de Catalunya

Alfons Durán-Pich és l'autor del llibre 'L'oligarca camuflat'
Alfons Durán-Pich és l'autor del llibre 'L'oligarca camuflat' | Alfons Durán Corner

Qui té el poder a nivell global i l'imposa sobre la resta de la humanitat? Fins a quin punt fascina el poder? Aquestes són algunes de les qüestions que planteja i intenta esbrinar el llibre L'oligarca camuflat, escrit pel sociòleg, empresari i analista econòmic Alfons Durán-Pich.

Segons Durán-Pich, en el món liberal conservador el poder està en un grup molt limitat d’oligarques, que no són necessàriament els més rics del món, però que sí que són els que gestionen els fluxos de diners. L'obra L'oligarca camuflat presenta una radiografia d'aquesta realitat, i tracta d'aprofundir i d'identificar quins són els actors principals que lideren el món en l'actualitat (amb noms i cognoms).

Alfons Durán-Pich disposa d'una extensa formació acadèmica. És llicenciat en Sociologia per la Universidad de Deusto, en psicologia per la Universitat de Barcelona, té un màster en Societats de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya i és diplomat en Administració d'Empreses per la Stanford Business School. Durán-Pich s'ha orientat sempre cap a la direcció d'empreses privades, i actualment és conseller d'una corporació industrial.

L'acte de presentació de l'obra tindrà lloc el pròxim dilluns 16 de març, a les 19.30 hores, a la seu del Gran Orient de Catalunya (carrer Mallorca, 125, baixos, Barcelona). Un cop finalitzada la presentació, es convidarà a tots als assistents a un petit refrigeri.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article