Notícia

Juan Diego Ingelmo guanya el concurs de cartells de la XVIII Mostra Nacional de Teatre Amateur

La gran cita del grups amateurs de teatre se celebrarà a Pineda de Mar entre l'1 i el 3 de maig.

Teatre
Disseny guanyador del concurs de cartells, obra de Juan Diego Ingelmo
Disseny guanyador del concurs de cartells, obra de Juan Diego Ingelmo

El disseny presentat per Juan Diego Ingelmo ha estat escollit com a guanyador del Concurs del Cartell de la XVIII Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar, que se celebrarà al municipi maresmenc entre l’1 i el 3 de maig.  Sobre un fons negre, la proposta d’Ingelmo presenta la cara colorista d’una noia guarnida amb motius teatrals, com ara les arracades o el coll format pel teló d’un escenari. El dissenyador de Burriana ja va ser proclamat guanyador del concurs de cartells de la XVI Mostra, celebrada el 2018.

Entre el 23 de desembre i el 13 de gener, les divuit propostes que han participat en el concurs van ser exposades al centre municipal Can Comas. Els pinedencs que s’hi van apropar van poder participar de la votació popular del concurs, el resultat de la qual es va afegir a la decisió del jurat professional del certamen.

El disseny d’Ingelmo s’incorporarà en tot el material promocional (bandoleres, cartells, programes…) de la XVIII Mostra de Teatre Amateur, organitzada per l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article