Notícia

L’obra ‘M’esperaràs’ inaugura la nova edició del TACA’M, dominada per l’humor

El 32è concurs de teatre per a grups amateurs de Caldes de Montbui es farà tots els diumenges fins al 22 de març

Teatre
L'obra 'M'esperaràs?', amb la Cia Teatre Nyoca
L'obra 'M'esperaràs?', amb la Cia Teatre Nyoca

Una cita a cegues, d’amors creuats, infidelitats inconfessables i molt d’humor. Aquesta ha estat la proposta de M’esperaràs, de Carles Alberola, i la companyia Nyoca, de l’Ametlla del Vallès, que va ser l’encarregada d’inaugurar ahir diumenge una nova edició del TACA’M. Amb les entrades exhaurides en l’estrena i una gran participació de les companyies, el concurs s’ha consolidat com un dels més destacats en el teatre per a grups amateurs a Catalunya.

‘M’esperaràs’ va ser tota una declaració d’intencions, ja que el bon humor serà el gran protagonista de l’edició d’enguany. El trobarem a Mamaaa!!!, de Jordi Sànchez i Pep Anton Gómez, amb Teiatròlics de Porqueres; a Aquí no Paga ni Déu!, amb la Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà; a l’Inspector, la famosa comèdia satírica de Gógol que portaran els Pierrot Teatre de Centelles, i fins i tot a la tragicomèdia Litus, de Marta Buchaca, de la mà del grup Cassanenc de Cassà de la Selva, una reflexió sobre l’amistat, l’amor i la mort.

Les comèdies tindran el seu contrapunt amb altres estils: el musical Bruna dels GATU (Grup Amics del Teatre d'Ullastrell) i les més dramàtiques i reivindicatives com L’Adefesi, de Rafael Alberti, interpretada pel grup Kòmix de La Garriga, o Les Arrels, el cant a l’incorformisme d’Arnold Wesker, que portarà el Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa, guanyadors del TACA’M 2019.

Els organitzadors destaquen l’èxit de participació, un cop més, en aquesta 32a edició, que ha rebut més d’una cinquantena de propostes. Les representacions es faran tots els diumenges a les 18.00 hores fins al 22 de març.

El concurs reconeixerà totes les diverses disciplines del teatre –actors i actrius principals i de repartiment, direcció, atrezzo, il·luminació o millor obra–, amb premis en dotze categories, una d’elles a càrrec del públic. La cloenda i lliurament de premis es farà unes setmanes després de la finalització de totes les representacions a Caldes de Montbui.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article