Notícia

Neix Vibra, l'agenda cultural personalitzada del Departament de Cultura

L'aplicació mòbil està disponible pels sistems iOS i Android

Publicacions
La consellera Mariàngela Vilallonga i el secretari general Francesc Vilaró en la presentació de Vibra
La consellera Mariàngela Vilallonga i el secretari general Francesc Vilaró en la presentació de Vibra | Departament de Cultura

Anunciarà més de mil experiències diàries i la programació de gairebé 4.500 equipaments. Aquestes són les dades més significatives de l'aplicació mòbil Vibra, impulsada pel Departament de Cultura, a través de la qual es podran conèixer les activitats de tot l'espectre cultural que s'organitzen a Catalunya: cultura popular i tradicional, exposicions, cinema, música, conferències, etcètera.

La plataforma ha estat presentada aquest matí al Palau Marc de Barcelona en un acte que ha comptat amb les intervencions de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga, i el secretari general de la conselleria Francesc Vilaró.Anunciarà més de mil experiències diàries i la programació de gairebé 4.500 equipaments. Aquestes són les dades més significatives de l'aplicació mòbil Vibra, impulsada pel Departament de Cultura, a través de la qual es podran conèixer les activitats de tot l'espectre cultural que s'organitzen a Catalunya: cultura popular i tradicional, exposicions, cinema, música, conferències, etcètera. La plataforma ha estat presentada aquest matí al Palau Marc de Barcelona en un acte que ha comptat amb les intervencions de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga, i el secretari general de la conselleria Francesc Vilaró.

Vilallonga ha posat èmfasi en els elements més innovadors de l'agenda cultural, destacant que els usuaris  "tindrem accés a la programació de tot el territori adaptada a la nostra posició en el mapa, i a una ofera cultural personalitzada segons els nostres gustos". En aquest empeny, la consellera ha apuntat que es desitja assolir acords de col·laboració per ampliar la base de dades de l'aplicació. "Volem liderar Vibra des del Departament de Cultura, però també volem sumar-hi totes les administracions", ha subratllat.

Vibra pot descarregar-se en els sistemes operatius iOS i Android. Per a poder consultar les activitats promocionades només cal registrar-s'hi a través d'un correu electrònic de Google o dels perfils socials a les xarxes Facebook i Twitter. Pròximanet, també es podrà crear un compte d'usuari mitjançant AppleID. L'aplicació, cofinançada al 50% ambun Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), desitja erigir-se com un punt de trobada entre els principals agents culturals: equipaments, promotors (entitats i empreses professionals) i institucions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article