Notícia

L'enquesta 'Panoràmic' presenta els seus resultats el proper 27 de novembre

L'estudi més gran que s'ha fet mai sobre associacions de Catalunya exposarà les seves conclusions a les 18:00 hores, al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona

Publicacions
La presentació de l'enquesta Panoràmic serà el dimecres 27 de novembre, a les 18.00 hores al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (carrer de Sant Pere Més Alt, 25)
La presentació de l'enquesta Panoràmic serà el dimecres 27 de novembre, a les 18.00 hores al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (carrer de Sant Pere Més Alt, 25)

L'enquesta Panoràmic mesura l'impacte que generen les organitzacions del tercer sector a la societat, i ha esdevingut l'estudi més extens sobre associacions catalanes que s'ha fet mai. L'acte de presentació dels resultats serà el dimecres 27 de novembre, a les 18.00 hores al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (carrer de Sant Pere Més Alt, 25). Les persones que desitgin assistir a la presentació han de confirmar la seva inscripció mitjançant aquest formulari.
 

L'acte de presentació de l'enquesta Panoràmic comptarà amb tres eixos fonamentals. Primerament, es durà a terme la presentació institucional per, seguidament, exposar els resultats de l'any 2018 i les conclusions de l'estudi. Finalment, les diverses entitats que formen part del projecte, el Consell d’Associacions de Barcelona, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l'Observatori del Tercer Sector exposaran les línies estratègiques a seguir i els reptes de futur del projecte. L'esdeveniment, a més, serà amenitzat pel Grup Escènic Sant Pere Apòstol.

En aquesta edició, s'han recopilat totes les conclusions de la fase qualitativa del projecte. Aquests resultats han servit per concretar i definir com es configura el repte de la base social, identificar febleses i fortaleses i aprofundir en els mecanismes de gestió. Algunes conclusions que s'han extret mostren les dificultats en els relleus, especialment de les juntes.

L'enquesta Panoràmic és el macro estudi sobre associacions catalanes més gran que s'ha fet mai.  Els seus objectius són explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen.

Més informació:                                                                                                                                                                   - Enquesta Panoràmic edició 2017.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article